Entertainment News

847 tottenham drakt Aurora

.

Premier League har ikke bekreftet den nye timeplanen, men dette var det neste settet med kamper som skulle spilles før koronaviruset stoppet.

Hvilken rekkefølge de spilles i er ikke bekreftet, men kampene starter midt i uken klokken 18.00 og 20.00.

Alle de resterende Premier League-kampene denne sesongen vises direkte i Storbritannia, og noen kamper blir også gratis.Premier League kommer til å begynne igjen i aksjon 17. juni, om enn bak lukkede dører, men fans over hele kloden vil fortsatt være begeistret for omstart av den engelske toppreisen.

chelsea drakt

Manchester United okkuperte denne plassen da sesongen ble stoppet, med Chelsea tre poeng foran på fjerde, mens Wolves og Sheffield United bare er to poeng bak.

I den andre enden av tabellen får Villa selskap i nedrykksstreken av bunnklubben Norwich og 18. plasserte Bournemouth, som er på nivå med Watford og West Ham.

Forrige helg lot Brighton 2500 fans komme inn på stadion sitt for før sesongen vennskapelig med Chelsea, og ytterligere forsøk er satt for kvinner og ikke-ligafotball i de kommende ukene.The Reds -sesongen gjenopptas med Merseyside -derbyet mot Everton på søndag, med bare to seire som trengs for å vinne Premier League.

Gladiator 2 Stunt Goes Wrong as Crash Injures Multiple Crew Members

mugen

WGA Responds to Studios’ Latest Proposal: ‘Not Nearly Enough’

mugen

DreamWorks’ Fright Krewe announced for Hulu and Peacock

mugen